Peps Interim Logo
[:swvar:icon:4:]

Een responsieve
en effectieve aanpak

Wij laten geen enkel talent liggen en zetten ons in om de perfecte match te vinden. PEPS INTERIM is het resultaat van een project dat in 2005 werd opgestart door drie ondernemers. Vandaag is het een professioneel bedrijf dat streeft naar langetermijn relaties en dat zijn klanten en uitzendkrachten transparantie, kwaliteit en gepersonaliseerde diensten garandeert.

Onze Missie

Individuen en organisaties helpen om hun volledige potentieel te bereiken, door middel van menselijk kapitaal.

Om dit te bereiken streven we ernaar om dagelijks een kwaliteitsservice te bieden, gebaseerd op nabijheid en vertrouwen, en om duurzame relaties te onderhouden met onze klanten, talenten en partners. Ons toegewijde en vakkundige team is opgeleid om ervoor te zorgen dat iedereen een oplossing krijgt die snel en effectief is en zo goed mogelijk is afgestemd op uw verwachtingen en behoeften.

Ons doel
De kandidaat vinden die bij u past qua vaardigheden, motivatie en enthousiasme.

Onze missie
U tevredenstellen door zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen

Peps Interim is actief in Vlaanderen en Wallonië. In Vlaanderen telt Peps Interim één kantoor. Vanuit Gent ondersteunen Frederick en Marjolein Vlaamse bedrijven met hun rekrutering.

Op de franstalige website, vind je een overzicht van onze kantoren in Wallonië: https://fr.pepsinterim.be/

Meet the team

Frederick Doublet

Regional Director

F.Doublet@pepsinterim.be
09 496 73 57   

Marjolein Van Parys

Lead Consultant

M.VanParys@pepsinterim.be
09 496 73 57   

PEPS Interim

Lid van Select Group

Kwaliteit op maat, een menselijke aanpak en uitgebreide ervaring. Peps Interim maakt deel uit van Select Group, een familiebedrijf met hoofdzetel in Antwerpen, België, dat meerdere HR-dienstverleners omvat die actief zijn in verschillende landen. Via haar verschillende merken kan Select Group een brede waaier aan projectoplossingen en HR-diensten aanbieden.

Octrooiplein 1
9000 Gent
info@pepsinterim.be
+32 9 261 51 72